Derrota in extremis

Avui juguen contra el Joventut, però el rival real és el Sant Josep de Girona.

Bàsquet

Publicat el 25/abr/09 per Pedro Miserachs

El júnior de la UESC cau al darrer minut, per 71 a 70, contra el Regal F.C. Barcelona en el primer partit de la fase final del Campionat de Catalunya. Tot i dominar tot el partit, els santcugatencs no han pogut imposar-se a un rival que ha sabut controlar millor els nervis. L'objectiu principal és poder quedar entre els tres primer per poder anar al Campionat d'Espanya que es disputarà a Navarra.

No van saber materialitzar el domini al marcador de tot el partit. La manca d'intensitat i l'ansietat als darrers instants han condemnat la UESC per 71 a 70. Una derrota que obliga a guanyar un dels dos partits que queden per poder ser tercers i arribar així a la fase final del Campionat d'Espanya.

El partit clau és el de demà a les quatre de la tarda (16:00) contra el Sant Josep de Girona, on segurament es jugaran la tercera plaça del Campionat. Així ho afirma, l'entrenador santcugatenc, Manel Blanco.

Manel Blanco

Per a nosaltres la final real és demà contra el Sant Josep de Girona i així ho afrontarem.

Abans però, aquesta tarda, a partir d'un quart de nou (20:15h) juguen contra el Joventut, a priori, el rival més fort i màxim aspirant a endur-se el campionat.