Continuen les proves

Els santcugatencs s'enfronten a un rival molt incòmode

Bàsquet

Publicat el 12/set/09 per Pedro Miserachs

La UESC juga avui el quart partit de la pretemporada davant el Castellar. Els santcugatencs visiten la pista d'un conjunt de Primera Catalana que imprimeix un ritme molt alt als seus partits, circumstància que permet els santcugatencs practicar diferents sistemes de joc abans de començar la lliga.

El tècnic santcugatenc, Marc Guillem, està escollint els rivals de pretemporada en base el seu estil de joc. Equips forts i experimentats, com l'Artés o el C.N.Sabadell i d'altres molt dinàmics que juguen a un ritme molt alt, com el SESE o el rival d'avui, el Castellar. El conjunt de Castellar, molt jove i amb molts canvis en la present temporada, sempre s'ha caracteritzat per practicar un joc molt dinàmic que obliga a estar tot el partit al 100%.

El Castellar és equip de Primera Catalana, però d'un grup diferent a la UESC. Després de passar per rivals de Copa Catalunya, la UESC medeix les seves forces amb equips de la seva categoria, fet que permetrà veure una mica les possibilitats de l'equip aquesta temporada.

El matx es disputa aquesta tarda a partir de les sis (18:00h) a la pista del Castellar.