Segona derrota consecutiva de la temporada

Segona derrota de la temporada davant els Lluïsos de Gràcia

Bàsquet

Publicat el 25/oct/09 per Jordi Foix

La UESC cau derrotada a la pista dels Lluïsos de Gràcia 55 a 48. La mala primera part sentencia els de Marc Guillem que sempre han anat per darrere en el marcador. El jugador santcugatenc, Dani Salvat, creu que l'equip s'ha relaxat després del bon inici de temporada.

La primera part de la UESC ha sentenciat el resultat final. Els Lluïsos de Gràcia han sortit molt forts i els santcugatencs no han sabut com aturar-los. A la mitja part el marcador reflexava un clar 34 a 16 favorable als locals. A la represa els vermell i negres han canviat favorablement la seva imatge, però el tenir molts jugadors amb faltes acumulades els ha fet molt difícil jugar. Resultat final 55 a 48, que suposa la segona derrota de la temporada davant dos rivals que aspiran a l'ascens. El jugador de la UESC, Dani Salvat, valora la derrota.

Dani Salvat

Va ser un partit intens, ens van apretar molt defensivament. No vem sortir com haviem de sortir.

La propera setmana la UESC rep al SFERIC Terrassa, equip situat a la part alta de la classificació.