Novena victòria consecutiva i l'ascens a tocar

Imatge d'arxiu de la UESC femenina

Bàsquet

Publicat el 8/mai/11 per Mireia Puente

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç (67-73) el Lleida en la penúltima jornada de Segona Catalana. Amb aquest resultat les santcugatenques es mantenen segones a la taula classificatòria i es jugaran l'ascens la jornada que ve davant el Sant Jordi, tercer classificat.

El Lleida ha sortit molt concentrat i no ha posat les coses fàcils a les santcugatenques, que no han trobat el seu estil de joc fins al tercer quart. Tot i la igualtat en el marcador, la UESC ha sabut prendre l'avantatge tant en el joc interior com exterior arribant a anotar 12 triples. Al final novena victòria consecutiva de la UESC per 67-73.
Amb aquest resultat les santcugatenques es mantenen una jornada més a la segona plaça de la taula classificatòria, posició que els manté les esperances d'assolir l'ascens. El tècnic de les santcugatenques, Leandro Nahmanovic, explica a Cugat.cat que l'ascens és un regal.

Leandro Nahmanovic

Aquest possible ascens és un regal extra i un privilegi. Si guanyem la setmana que ve aconseguirem acabar la lliga segones.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El cap de setmana vinent tindrà lloc l'última jornada de la competició. Serà doncs quan la UESC sabrà si assoleix l'ascens o no. Per fer-ho haurà de guanyar el Sant Jordi, conjunt que se situa tercer i presenta el mateix balanç que les vermell-i-negres, 19 victòries i sis derrotes.