El primer quart sentencia el júnior 1 de la Unió Esportiva Sant Cugat

Tercera derrota del júnior 1 de la Unió Esportiva Sant Cugat / Font: UESC

Bàsquet

Publicat el 2/oct/12 per Jordi Foix

El conjunt júnior 1 de la Unió Esportiva Sant Cugat perd (78-68) amb el Força Lleida en la tercera jornada del grup 2 de Preferent. Un mal primer quart ha condemnat els santcugatencs que han anat a remolc la resta de partit. Tot i que en els següents quarts els vermell-i-negres han aconseguit millors parcials no ha estat suficient per donar la volta al marcador. Després de tres jornades, totes a domicili, la UESC suma tres derrotes i és cuer a la classificació.

Derrota (90-70) del júnior 1 de la UESC a la pista del Jac Sants 'A', contra el Sedis Fornesa també va caure (74-66) i amb el Força Lleida ha tornat a ensopegar (78-66) després d'un primer quart dolent. Uns primers 10 minuts amb poca agressivitat, facilitats en defensa i amb mala sort de cara a cistella han fet que els vermell-i-negres perdessin de 20 (24-4) quan només s'havien jugat set minuts. Al final del primer el resultat ha estat de 26 a 10. L'inici del següents 10 minuts però, ha estat molt diferent, i la UESC ha començat a retallar diferències, arribant al descans amb un marcador de 46 a 34, 12 a sota per als santcugatencs. A la represa, els locals han sabut jugar amb el marcador conscients de l'avantatge que tenien i han arribat al final del tercer quart amb un marcador de 62 a 51. La UESC ha iniciat molt bé els últims 10 minuts però a mesura que el temps corria, els vermell-i-negres han tornat a mostrar la falta d'imprecisió que han tingut al primer quart i que ha provocat que fos impossible la remuntada. Al final derrota vermell-i-negre per 78 a 68.

La propera jornada, la UESC, que jugarà el primer partit com a local, rep la visita del Platges Mataró, quart classificat amb dues victòries i una derrota. Els vermell-i-negres són cuers del grup 2 de Preferent i són l'únic equip del grup que encara no ha sumat cap triomf.