El CB Mira-sol vol recuperar sensacions davant la UE Barberà B

Imatge d'arxiu del CB Mira-sol

Bàsquet

Publicat el 1/des/12 per Alex Fàbrega

El Club Bàsquet Mira-sol rep el tercer classificat, la UE Barberà B, a la 12a jornada del grup 4 de Tercera Catalana després de dues derrotes consecutives a domicili. El conjunt taronja espera fer-se fort a casa i plantar cara a un equip que té un balanç de vuit victòries i tres derrotes. Els mirasolencs van fer uns bons tres primers quarts la setmana passada davant el líder, però en l'últim període van llençar per terra les bones sensacions i les opcions de triomf.

El Club Bàsquet Mira-sol es troba situat a mitja taula després d'haver-se disputat 11 jornades i té un balanç de sis victòries i cinc derrotes. Els mirasolencs han vist trencada la bona dinàmica després que en les dues jornades consecutives que han jugat a domicili han caigut veient com gairebé s'iguala el balanç que encara segueix sent positiu entre triomfs i derrotes. Per la seva banda, el Barberà B també arriba després d'una derrota davant el Sant Ignasi, però amb un balanç molt millor de vuit victòries i tres derrotes que els situen a la tercera plaça del grup 4 de Tercera Catalana. El tècnic del CB Mira-sol, Jordi Pigem, destaca que han de sortir amb el màxim d'intensitat per aconseguir la victòria i que si no la aconsegueixen ha de ser per mèrit del rival i no demèrit dels seus jugadors.

Jordi Pigem

Hem de jugar i ser nosaltres mateixos. Si podem anar al 120 per cent millor, podem guanyar o podem perdre, però millor que ens guanyin que perdre nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'enfrontament entre mirasolencs i barberencs es disputa aquest diumenge a les set de la tarda al pav 1 de la rambla del Celler.