El CB Mira-sol perd un partit polèmic amb dues expulsions i set tècniques en contra

El CB Mira-sol ha caigut contra un rival d'entitat

Bàsquet

Publicat el 2/des/12 per Ruben Garcia

Polèmica derrota del CB Mira-sol masculí davant el Barberà (58-66) en un matx marcat per l'actuació arbitral. Els mirasolencs han rebut set tècniques i dues expulsions de jugadors.

El partit ha estat molt igualat en la primera part que ha arribat amb victòria mirasolenca per (25-24). Els de Jordi Pigem han utilitzat una defensa zonal que els ha donat l'avantatge al segon quart, però algunes errades en atac han fet que el Mira-sol no arribés amb més avantatge a la mitja part.

En el tercer quart el Barberà ha augmentat el ritme i ha aconseguit un parcial d'11 punts. A l'últim període ha arribat la polèmica. Els de Pigem han patit dues expulsions de jugadors a la banqueta a més de tres tècniques en tan sols dos minuts. L'entrenador de l'equip, Jordi Pigem, assegura que l'arbitratge que han sofert davant el Barberà els ha perjudicat i ha trencat el partit.

Jordi Pigem

No justifico la derrota ja que el Barberà és un bon equip, però és lamentable haver de soportar aquest insult.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquesta derrota situa el Mira-sol en la 9a posició amb sis victòries i sis derrotes. Els mirasolencs juguen a la pista del CB Coll en la propera jornada.