El cuer no té prou força per a sorprendre un CB Mira-sol masculí en ratxa

Imatge d'arxiu del Club Bàsquet Mira-sol

Bàsquet

Publicat el 9/mar/13 per Alex Fàbrega

El Club Bàsquet Mira-sol masculí segueix amb la dinàmica positiva de resultats i suma el cinquè triomf consecutiu (58-92) a la pista de la Unió Esportiva Horta B en la 22a jornada del grup 4 de Tercera Catalana. El conjunt mirasolenc que ha anat amb només vuit jugadors no s'ha deixat sorprendre pel cuer i ha arribat a vèncer de 40 punts. Amb aquest resultat els taronges es poden situar entre els cinc primers tot i haver disputat un partit menys.

El Club Bàsquet Mira-sol no afluixa i en el seu objectiu d'anar escalant posicions ha sumat un triomf tan esperat com important. El conjunt taronja, en dinàmica ascendent, s'enfrontava a una Unió Esportiva Horta B amb només un triomf, però que ha plantat cara en el primer quart. Tot i això els visitants s'han endut el primer període per només un punt. L'impuls inicial dels barcelonins han minvat i els mirasolencs ho han aprofitat per obrir una escletxa en el segon quart que s'ha incrementat en el tercer fins arribar a dominar per 40 punts. Amb el partit sentenciat els locals han tornat a plantar cara i han escurçat el desavantatge fins als 34 punts de diferència.

El tècnic del Club Bàsquet Mira-sol, Jordi Pigem, destaca la fortalesa dels seus jugadors que els ha dut a situar-se en el millor moment de la temporada.

Jordi Pigem

Hem de valorar molt positivament el treball de l'equip durant la setmana i el partit. Han de jugar molts minuts i estem en el millor moment de la temporada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana vinent el conjunt mirasolenc rep el Dots Sant Quirze, avantpenúltim classificat, en un partit assequible per a continuar amb la bona dinàmica.