La final femenina del Torneig de Reis de la UESC enfrontarà Barça i Penya

El 1r Torneig de Reis ha determinat un clàssic català per a la final femenina / Font: UESC

Bàsquet

Publicat el 3/gen/14 per Dani Aguilà

La final femenina de la primera edició del Torneig de Reis de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) en edat preinfantil serà tot un clàssic del bàsquet català. Barça i Joventut de Badalona s'enfrontaran a partir d'un quart de dotze del matí, al pav 3 der la rambla del Celler, per alçar-se com a campió per primera vegada d'aquest trofeu. La classificació dels grups en el quadre masculí encara està per concretar, i és que aquest dissabte es disputaran els darrers partits de la fase prèvia en una jornada que donarà el tret de sortida a les nou del matí.

La primera jornada del 1r Torneig de Reis de la Unió Esportiva Sant Cugat ha deixat molt bones sensacions, com ha assegurat l'organització a Cugat.cat. El grup 1 del quadre femení només ha tingut un color, el blaugrana. El CB Santfeliuenc Barça s'ha desfet de Viladecavalls i UESC Negre per fer-se amb un lloc a la final. Al grup 2, la Penya ha tingut més problemes per assolir el lideratge del grup, patint contra un dur rival com el CBF Cerdanyola. La final brindarà a l'afició del bàsquet a Sant Cugat una particular edició del clàssic d'aquest esport a Catalunya.

Al quadre masculí, el grup 1 ha estat dominat fins el moment pel CB Unió Manresana amb dues victòries, mentre que al grup 2 el control és aclaparador per part del CB Hospitalet, que ha apallissat Sama Vilanova i Sferic Terrassa. Demà es definiran les posicions per a la final, que es disputarà aquest dissabte a les sis de la tarda.