El Qbasket suma la segona victòria consecutiva després de guanyar el Llefià

El Qbasket Sant Cugat femení és 11è en el grup 1 de Segona Catalana

Bàsquet

Publicat el 2/mar/14 per Sara Gutierrez

El Qbasket Sant Cugat femení guanya (50-38) el Llefià en la 20a jornada del grup 1 de Segona Catalana. Les santcugatenques han dominat el partit des dels primers minuts i han aconseguit la segona victòria consecutiva a la categoria que les allunya del descens.

Jugar amb ritme i defensar eren les premises del Qbasket Sant Cugat femení davant el Llefià, un dels seus rivals directes. Les santcugatenques han dominat el joc des dels primers instants de partit i han pogut anotar sense problemes. Tot i haver controlat tot el partit, el Qbasket no s'ha pogut distanciar del Llefià en el marcador fins al tercer quart, on ha seguit anotant i ha fet un bon treball defensiu per evitar que les contrincants les atrapessin.

L'entrenadora del Qbasket Sant Cugat femení, Marta Ollé, creu que, tàcticament, han dominat tot el partit.

Marta Ollé

L'equip sabia contra qui jugava i ha volgut jugar amb ritme i defensar. Tàcticament hem dominat tot el partit.