Liliana Pucci: 'Segurament Sant Cugat acollirà una prova de la Lliga Catalana de boccia'

El participant d'ASDI Alejandro Trullas

boccia

Publicat el 3/nov/10 per Carlos Catalan

La responsable de la secció de boccia de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat (ASDI), Liliana Pucci, assegura que Sant Cugat podria acollir una prova de la Lliga Catalana de Boccia. Si es confirmen les prediccions de Pucci, serà el segon any consecutiu que la nostra ciutat organitza una prova del campionat català. Cinc representans d'ASDI participen a la Lliga Catalana.

La nova temporada de boccia s'inicia a finals de novembre i una de les proves podria disputar-se a Sant Cugat. Aquest seria el segon any que ASDI organitza una de les proves catalanes de boccia. Guillermo Cabanillas en categoria BC2, Alejandro Trullas en BC4, Malena Trullas en BC3, Gregoria Díaz en BC3 i Alfonso Abellán en BC2 són els participants d'ASDI en aquesta competició.

La responsable de la secció de boccia d'ASDI, Liliana Pucci, afirma que l'entitat probablement organitzi una prova del campionat català a Sant Cugat.

Liliana Pucci

Segurament Sant Cugat aculli una prova de la Lliga Catalana de Boccia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Pucci també destaca la importància que té per l'entitat tenir participants a la Lliga Catalana.

Liliana Pucci

Com associació és positiu ja que vem començar fa un any i mitg i ja tenim un noi federat i amb possibilitats de guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







A finals de novembre comença la Lliga Catalana de Boccia on hi haurà participació santcugatenca per part d'ASDI. La data de la prova que tindrà lloc a Sant Cugat encara no té dia oficial.