Una trentena de participants competeixen a la 4a jornada de boccia a Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La 4a jornada de la Divisió d'Honor de boccia en categories BC2 i BC3 ha tingut lloc aquest diumenge al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix amb la participació d'una trentena de jugadors. La jornada no ha tingut cap participant de l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics (ASDI) en competició, però si que ha suposat l'estrena del jugador santcugatenc de categoria BC2 infantil Martí Martorell, que s'ha enfrontat a dos rivals de Divisió d'Honor.

La guanyadora de la jornada en categoria BC3 ha estat Verònica Pàmies, una de les favorites al triomf final. En categoria BC2 no hi ha hagut sorpreses i Benito Martin ha obtingut la victòria.

L'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics ha participat en la organització de la jornada i la responsable de la secció de boccia de l'entitat, Liliana Pucci, creu que l'organització ha estat un èxit.

Liliana Pucci

Tot ha anat molt bé i l'Ajuntament ens ha facilitat molt les coses. ASDI ha participat amb jutges i amb els cronos.



A més de la competició, també s'han disputat una sèrie d'amistosos amb presència del santcugatenc infantil de BC2 Martí Martorell que s'ha enfrontat a dos rivals de Divisió d'Honor.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.