La secció esportiva d'ASDI aplega el millor boccia estatal a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Boccia 360 de Girona s'ha convertit en el gran triomfador del 1er open estatal organitzat per l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics (ASDI) amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'equip gironí ha dominat tres de les quatre categories del campionat.

Un total de vuit equips vinguts de tot l'Estat han participat en un open on l'organització i l'alt nivell dels jugadors han estat les notes més destacades. La responsable de la secció esportiva d'ASDI, Liliana Pucci, remarca el bon ambient que s'ha viscut al Pav-3 de la rambla del Celler.

Liliana Pucci

Estic satisfeta amb el treball que hem fet i amb el somriure d'aquests nois.



L'entrega de premis ha estat presidida pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, que valora el treball d'aquests esportistes que lluiten per superar-se dia a dia.

Xavier Tizón

Donem tot el suport a aquestes activitats i esperem que l'any vinent s'organitzi la segona edició.




Pucci ha avançat a Cugat.cat que estan valorant la possibilitat d'organitzar un open internacional després de veure la bona acollida d'aquesta prova estatal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.