Itziar Llobet podria canviar d'aires i deixar la NCAA si arriba una bona oferta

Itziar Llobet no sap si continuarà als Golden Flashes

bàsquet

Publicat el 28/jun/12 per Jordi Foix

La santcugatenca del Golden Flashes de Kent State, Itziar Llobet, valora positivament el seu primer any a la lliga NCAA dels Estats Units. Llobet i el seu equip han aconseguit classificar-se per al MAC American, tot i que han caigut en primera ronda. Pel que fa al seu futur, la santcugatenca desconeix encara on jugarà la temporada vinent, tot i que assegura que en el Golden Flashes té la porta oberta.

Gran experiència la que ha viscut Itziar Llobet en la seva primera temporada a la NCAA. El seu equip, el Golden Flashes de Kent State, va aconseguir classifcar-se per a la MAC American, tot i que va dir adéu a la competició a primera ronda. Tot i això, Llobet assegura en declaracions a Cugat.cat que ha estat un gran any, encara que al principi va ser difícil adaptar-se.

Itziar Llobet

L'experiència molt bé. Al principi difícil per l'idioma i em va costar adaptar-me al joc americà, però al final molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa al seu futur, Llobet encara no sap on jugarà la temporada vinent, tot i que el Golden Flashes ja li ha comunicat que té les portes obertes.

Itziar Llobet

Estic pendent de veure si tindrè alguna opció de quedar-me. Dependrà de l'equip i de la situació familiar. El Golden Flashes compta amb mi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En les properes setmanes la santcugatenca decidirà si continua als Estats Units o bé torna a casa.