200 nens han gaudit de l'última jornada de bàsquet escolar

El bàsquet escolar posa punt final a la temporada amb la participació d'uns 200 nens

bàsquet

Publicat el 8/jun/13 per Jordi Foix

200 nens han participat a la 12a Diada de Bàsquet escolar organitzada per l'Oficina d'Esport per a Tothom (OMET) i que posa punt final a la temporada. Els participants, de tots els centres de Sant Cugat, han gaudit d'un concurs i una màster class.

El bàsquet és un dels esports capdavanters a Sant Cugat. Un fet que ho demostra és que al voltant d'uns 300 nens, de categoria benjamí i aleví, han participat al llarg d'aquesta temporada del bàsquet en Edat Escolar que organitza l'OMET. La jornada ha estat dividida en dues parts. La primera dirigida als benjamins i la segona als alevins. Els nens han disputat partits de 3x3 en benjamins, i de 5x5 en alevins. A més, els participants han pogut gaudir d'una màster class, en què amb un projector els 200 nens han treballat el bot i el dribling. El director d'aquesta activitat, David Lizano, assegura que aquesta iniciativa està consolidada i ajuden a fer créixer aquest esport.

David Lizano

El programa és solvent. Cada any tenim uns 300 nens jugant a bàsquet i és el millor que pot passar per al creixement d'aquest esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte de cloenda del bàsquet en Edat Escolar s'ha disputat al pav3 de la Rambla del Celler.