L'esport, plat fort de la Festa de la Tardor

Aquest cap de setmana se celebra la Festa de Tardor a la Plaça Octavià

Entitats

Publicat el 4/nov/09 per Jordi Foix

Vuit entitats esportives tindran presència a la Festa de Tardor que se celebra aquest cap de setmana a la plaça d'Octavià. L'objectiu dels clubs és donar-se a conèixer i celebrar una gran festa amb tots els santcugatencs.

El Club de Bitlles Sant Cugat, la Unió Santcugatenca, el Club Karate Sant Cugat, la Coordinadora, la Fundació UESC, l'Escola de Rugbi Vallès, els Pericos Sant Cugat i la Unió Ciclista seran les entitats esportives que estaran a la Festa de Tardor, que se celebrarà a la plaça d'Octavià. L'objectiu d'aquests clubs és donar-se a conèixer i organitzaran actes per aquella gent que vulgui participar-hi.

El director tècnic de l'escola de karate, Salvador Álvarez, explica l'objectiu d'aquest any en el qual espera superar la participació de l'any anterior.

Salvador Álvarez

Volem superar la participació ciutadana, hem de fer un esforç i propagar la participació de la ciutadania.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El president del Club Rugbi Sant Cugat, Joan Pradas, creu que l'objectiu és aconseguir el màxim de nens per a l'escola de rugbi.

Joan Pradas

Estem representats a l'estand de la Coordinadora i tenim estand propi. A veure si aconseguim nous adeptes al rugbi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Algunes de les activitats previstes són el 3x3 en cadira de rodes per a discapacitats físics que organitza la Fundació UESC i el partit de rugbi en el que podran participar tots els nens que ho vulguin organitzat pel Club Rugbi Sant Cugat. Finalment, el Club Karate Sant Cugat oferirà menjar vegetarià, farà exhibicions i impartirà tallers de karate.