Cora i Dídac Salas són clars candidats a medalla al català de pista coberta


  • Comparteix:

Dídac Salas amb el FC Barcelona

Dídac Salas amb el FC Barcelona

Els atletes santcugatencs del FC Barcelona, els germans Cora i Dídac Salas, competeixen aquest diumenge en jornada matinal i de tarda al 37è Campionat de Catalunya absolut en pista coberta a Sabadell. Els santcugatencs són favorits en les seves respectives proves, salt de perxa en el cas de Dídac i salt de llargada en el de Cora, en una competició que aplegarà uns 250 atletes.

Atletes de tot el país es veuran les cares en el català en pista coberta d'aquest diumenge a Sabadell. Dos d'ells, els germans santcugatencs Cora i Dídac Salas, es presenten com a favorits en aquest campionat. Dídac, millor atleta júnior de 2012 segons la Federació Espanyola d'Atletisme i campió d'Espanya en categoria juvenil i absoluta, aspira a la victòria final en salt de perxa. La seva germana, Cora Salas, que recentment ha fitxat per l'entitat blaugrana, arriba al català havent estat bronze en el darrer absolut i campiona d'Espanya juvenil en salt de llargada.

La competició es disputa aquest diumenge en doble sessió, al matí a partir de les onze i a la tarda a dos quarts de cinc.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.