El Senglar Orientació debuta a l'Esport al Carrer

Circuit d'orientació al parc de Can Vernet

FESTA MAJOR 2011

Publicat el 2/jul/11 per Axel Camarasa

El Senglar Orientació participa per primera vegada en les activitats de l'Esport al Carrer de Festa Major i ha instal·lat diversos circuits per donar a conèixer l'orientació entre els santcugatencs. La resposta de la gent ha anat de menys a més al llarg dels dies i prop d'un centenar de persones hi ha participat. Mira l'Esport al Carrer a Cugat tv

La Festa Major d'enguany ha incorporat l'orientació com una de les activitats de l'Esport al Carrer que se celebra cada tarda al parc de Can Vernet. Els orientadors poden recorre diversos circuits, des del destinat als més petits fins a un de mig quilòmetre. L'objectiu és promocionar l'entitat i l'esport entre els santcugatencs. Ho explica el tècnic del Senglar orientació, Lluís Ollora.

Lluís Ollora

Serveix perquè ho provin i que spaiguin que hi ha altres maneres de practicar activitats físiques a banda dels esports mediàtics.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'Esport al Carrer posa el punt final diumenge amb els balls de Bollywood a càrrec de l'OMET, de batukada amb el grup Karabassà i la festa de l'escuma com a principal protagonista.