El Mira-sol Baco uneix futbol i valors pel seu 45è aniversari amb 'L'Esport ens Mou'

Futbol

Publicat el 12/mai/16 per Dani Aguilà

El Mira-sol Baco celebrarà els 45 anys d'història amb una jornada que mescla esports i valors: 'L'Esport ens Mou'. Les activitats es duran a terme el dissabte 4 de juny i seran una xerrada a càrrec de Joan Pahisa, presidents d'Sports PTB, una jornada inclusiva amb esportistes de la mateixa associació i un partit d'exhibició entre la selecció catalana de futbol 7 de paralítics cerebrals contra un conjunt mixt format per jugadors dels primers equips masculí i femení de l'entitat verd-i-negra.

El Mira-sol Baco continua teixint vincles amb entitats que aposten per fomentar l'esport com a vehicle d'inclusió, l'última d'elles la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), amb la qual col·laborarà per celebrar els 45 anys. És un aniversari a través del qual vol apropar a jugadors, pares i entrenadors el discurs del santcugatenc Joan Pahisa, esportista de talla baixa que explicarà el treball i objectius de l'associació que presideix, Sports PTB.

Aquesta xerrada serà a les cinc de la tarda i la completarà una jornada multiesportiva inclusiva de membres d'Sports PTB, a través de tennis taula, bàsquet, futbol 7 i futbol sala. A les set serà el torn del partit d'exhibició entre la selecció catalana de futbol 7 de paralítics cerebrals i un equip mixt del Mira-sol Baco. La jornada s'ha presentat aquest dijous al Casal de Mira-sol amb Joan Pahisa, el vocal de la FECPC Paco Guerrero i el regidor d'Esports, Eloi Rovira.

Tot plegat estarà precedit per la primera jornada del 2n Torneig Memorial Eufrasio Montiel, el torneig de cloenda de la temporada del Mira-sol Baco d'edat prebanjamí, benjamí i aleví. El dia acabarà amb una botifarrada popular que posarà punt final a la jornada.