El Sant Cugat FC cerca els primers punts davant el Mollet en l'estrena a casa

El SantCu espera sumar els primers punts / Font: Ripollet CF

Futbol

Publicat el 9/set/17 per Dani Aguilà

El Sant Cugat FC vol sumar els primers punts aquesta temporada en l'estrena a la ZEM Jaume Tubau, aquest dissabte a les sis de la tarda, davant el Mollet. L'equip de Lluís Macià va caure per la mínima en el partit corresponent a la primera jornada del grup 1 de Primera Catalana però va donar la cara davant el Manlleu, a domicili. El Mollet, de la seva banda, va començar el curs amb empat a casa davant el Sabadell B. Macià no podrà dirigir el partit perquè va ser expulsat en el matx contra el Manlleu.

Tot i els nombrosos capítols que va tenir el partit davant els manlleuencs, el SantCu s'ha quedat amb la part positiva del matx que és la capacitat que va tenir de fer front un dels equips descendits de Tercera Divisió, i de fer-ho a domicili. Amb aquesta intenció reben els vermell-i-negres el Mollet, un conjunt que es guia a través del seu far, el golejador Marc Masip. L'equip de Macià, sense dos dels seus centrals però amb la resta de l'equip a to, provarà de frenar el potencial de Masip i adaptar el seu joc a les circumstàncies.

En aquest sentit, Lluis Macià assegura que poden mantenir un tipus de joc més directe o intentar dur el pes del partit.

Lluís Macià

Ens trobem còmodes sense pilota. Si ells proposen, a nosaltres ja ens va bé, però també tenim per proposar i portar la iniciativa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ni Macià ni el segon entrenador de l'equip, Fernando Pisani, podran asseure's a la banqueta de la Jaume Tubau per sanció.