El Sant Cugat FC dóna la cara en la derrota per la mínima davant el Manlleu

Imatge de la pretemporada / font CF Ripollet

El Sant Cugat FC s'estrena amb derrota (1-0) al camp del Manlleu, en la primera jornada del grup 1 de Primera Catalana. Un solitari gol de penal del manlleuenc Cristian Martínez al minut 33 del primer temps ha estat suficient per tombar el conjunt vermell-i-negre, que tot i jugar amb un home menys durant gairebé 60 minuts, no li ha perdut la cara al partit en cap moment.

Derrota agredolça del Sant Cugat FC al camp del totpoderós Manlleu en la primera jornada de competició. Els santcugatencs han sortit molt endollats al partit i han gaudit d'ocasions per avançar-se, tot i que han estat els d'Osona els que ho han fet aprofitant un penal comès per Sergio Mendoza que ha suposat l'expulsió del santcugatenc.

Tot i jugar amb 10 homes, els vermell-i-negres han tingut les seves opcions i han dominat certes fases del joc fent recular el Manlleu a dins de la seva pròpia àrea. Al final però, els de Lluís Macià tornen amb les mans buides d'Osona, tot i que el tècnic santcugatenc destaca l'actitud dels seus jugadors.