Un Junior amb molt per remar comença la segona volta a casa davant l'Olímpic Can Fatjó

Els santcugatencs només han guanyat cinc partits aquesta temporada

Futbol

Publicat el 20/gen/18 per Albert Diumenjó

El Junior enceta el segon tram del campionat davant l'Olímpic Can Fatjó aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. Els blau-i-negres fa quatre jornades que no guanyen al grup 3 de Segona Catalana de futbol i han de trencar amb la mala dinàmica si no volen complicar-se la vida a final de temporada. Els de Hans Schönhöfer són catorzens amb 18 punts però no poden badar perquè els seus perseguidors, l'Atlètic Prat Delta i la Suburense, són a només dos i tres punts respectivament.

L'ombra del descens amenaça un Junior que cada cop és més a prop de la zona perillosa. Els mals resultats dels blau-i-negres han propiciat la davallada a la classificació i s'han activat totes les alarmes. L'equip necessita amb urgència una victòria per agafar oxigen i començar la segona volta del campionat amb bon peu.

L'Olímpic Can Fatjó es planta a Sant Cugat en una dinàmica similar als locals i ja fa cinc jornades que no guanya, amb un balanç de tres empats i dues derrotes. L'equip és a només tres punts de distància respecte els blau-i-negres i un triomf posaria terra de per mig amb un perseguidor. El partit de la primera volta va caure a favor dels rubinenc, que es van imposar per un ajustat 1 a 0.