El Junior comença la lliga amb una derrota ajustada al camp de l'Olímpic Can Fatjó

El Junior cau (1-0) al camp de l'Olímpic Can Fatjó en l'estrena de la competició al grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs han jugat una hora de partit amb un menys per l'expulsió de Jan Guix després d'una agressió, i han encaixat l'únic gol del matx just abans del descans. A la segona part han donat la cara i han buscat l'empat però no han tingut encert als metres finals i comencen la lliga amb derrota.

El Junior ha anat de més a menys en una primera part en què cap dels dos equips ha generat massa perill a la porteria rival, tot i que l'Olímpic Can Fatjó ha tingut les millors ocasions a pilota aturada. Al minut 28 s'ha produït l'acció que ha marcat el matx. El central Jan Guix ha vist la targeta vermella directa després d'una enganxada amb un jugador rival que l'àrbitre ha entès com una agressió del santcugatenc.

El Junior ha fet un pas enrere i ha vist com els rubinencs feien l'un a zero al temps afegit del primer temps, tot un gerro d'aigua freda abans del pas pels vestidors. Tot i això, a la represa el tècnic Hans Schönhöfer ha introduït alguns canvis per guanyar el control del joc i els santcugatencs no han perdut la cara al partit tot i jugar amb deu.

Els locals haurien pogut sentenciar en diversos contraatacs molt clars, però el jove porter Ian Mosquera ho ha impedit amb grans intervencions. Poc abans del xiulet final, el Junior ha tingut l'ocasió més clara per empatar amb una falta indirecta dins de l'àrea que ha sortit desviada. Tot i la derrota, el tècnic del Junior ha acabat satisfet amb el paper dels jugadors.

Hans Schönhöfer

Hem quedo amb què tothom ho ha donat tot. Només puc felicitar l'equip perquè ho ha intentat fins l'últim minut.

El Junior debuta com a local dissabte que ve contra el Rubí.