El SantCu presenta els seus 53 equips en una vetllada de pel·lícula

Tota la família vermell-i-negra ha celebrat l'inici de la temporada 2022-2023 amb una festa a la ZEM Jaume Tubau

Futbol

Publicat el 11/oct/22 per Sergio Morales

Més 800 jugadors i jugadores del Sant Cugat FC han desfilat aquest dimarts per la flamant gespa de la ZEM Jaume Tubau per presentar els 53 equips de la temporada 2022-2023. Ha estat una vetllada especial, on els esportistes han estat els actors protagonistes d'una gran producció cinematogràfica. No és una manera de parlar: l'ambientació de la festa de presentació ha estat la d'un rodatge al més pur estil de Hollywood.

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, ha celebrat el fet que el club estreni enguany nova gespa artificial i ha traslladat l'agraïment a l'Ajuntament. Per al president, "és un goig" tenir tants equips que "llueixen el vermell i negre arreu de Catalunya, en les màximes categories del futbol català". En aquest sentit, l'alcaldessa, Mireia Ingla, veu el SantCu com "un referent", ja que fa bandera de valors com "l'esport, la solidaritat i el compromís amb la ciutat".

De fet, amb motiu de la presentació, el SantCu ha anunciat que està engegant un projecte solidari al Senegal, consistent en la posada en marxa d'una escola de futbol i de la creació d'una lliga amb 12 equips. A més, el president Santasusagna ha explicat que el 9è torneig solidari del club, que tindrà lloc al febrer, destinarà la recaptació a Càritas Sant Cugat.

Reconeixements

A banda de la presentació dels equips, el club vermell-i-negre ha entregat el premi Personatge SantCu al delegat Ramón Bertrán. A més, han homenatjar "les pioneres", les primeres jugadores del primer equip femení.




DECLARACIONS

Llorenç Santasusagna

És un goig tenir 53 equips que llueixen el vermell-i-negre arreu de Catalunya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Mireia Ingla

És un club referent de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio