GOLF: El Golf Sant Cugat organitza un any més el Trofeu Ajuntament amb gran èxit de participació

Golf

Publicat el 23/jun/05 per Lluis Feliu

El Golf Sant Cugat organitza aquest divendres la dissetena edició del Trofeu Ajuntament, aquest any al campionat hi participaran 200 jugadors que visquin, treballin o hagin nascut a Sant Cugat. L'equip Femení sènior d'aquesta entitat ha quedat tercer en el Campionat de Catalunya.

Per a molts santcugatencs aquest 24 de juny, Sant Joan, tindrà color verd. Dos-cents jugadors de la nostra ciutat participaran en la 17ena edició del Trofeu de l'Ajuntament. Les inscripcions estan tancades ja que s'ha arribat al màxim de participants. Aquest any hi participaran jugadors de tot tipus, fins hi tot el tennista local, Àlex Corretja s'ha apuntat en aquest trofeu anual on des de les set del matí fins les tres de la tarda aniran sortint jugadors de forma gradual.

Richard Martínez, del comitè de competició del Club de Golf Sant Cugat comenta breument com acullen els santcugatencs aquest trofeu.

Richard Martínez

estem contents de l'acollida per part dels ciutadans


Aquest trofeu anual és doncs, una prova que el golf per Sant Joan ja és tota una tradició, com ho estan sent els èxits que aconsegueixen els equips del CG Sant Cugat. L'equip sènior femení acaba d'aconseguir el tercer lloc al Campionat de Catalunya.