Ivó Giner busca patrocinadors per ell i per a la Ranking Pro Tour Catalunya


  • Comparteix:

Ivó Giner en una imatge d'arxiu

Ivó Giner en una imatge d'arxiu

El golfista santcugatenc Ivó Giner finalitza campió del Ranking Pro Tour Catalunya 2014 amb un total de 960 punts. Giner, que és vicepresident i responsable de la Catalunya Pro Golf Associats, prepara la temporada vinent amb algunes proves del Ranking Pro Tour esperant l'arribada de més patrocinadors, i també de l'Alps Tour, tercer campionat en importància al circuit europeu on enguany ha estat tercer.

A nivell esportiu la temporada del santcugatenc ha estat molt profitosa, amb triomf en el Ranking Pro Tour Catalunya amb un total de 960 punts, fruit d' una victòria, un tercer i un quart lloc. També ha tingut bons resultats en l'Escola de Classificació de l'Alps Tour, aconseguint la tercera posició i un lloc en el circuit de l'any vinent.

Com a vicepresident de Catalunya PGA, Ivó Giner parla de la necessitat de patrocinadors per poder continuar organitzant proves del Ranking Pro Tour, tot i que ja té però algunes dates fixades com per exemple el 17 de març al Golf Sant Cugat.

Ivó Giner

Estem intentant organitzar aquest circuit de nou. Però no tenim ajuda de ningú i estem buscant patrocinadors per organitzar una sèrie de proves i competir.


A nivell personal, Giner també té un calendari fixat a l'Alps Tour amb algunes dates confirmades i espera poder aconseguir invitacions per altres campionats, com l'European Challenge, competició superior a l'Alps Tour i l'Obert d'Espanya, així com nous patrocinadors



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.