El Club de Golf Sant Cugat guanya el Campionat de Catalunya Interclubs infantil

L'equip santcugatenc es va emportar el títol amb 360 cops


  • Comparteix:

El Golf Sant Cugat, campió de Catalunya infantil / Foto: Jorge Andreu (Federació Catalana de Golf)

El Golf Sant Cugat, campió de Catalunya infantil / Foto: Jorge Andreu (Federació Catalana de Golf)

El Club de Golf Sant Cugat ha guanyat el títol de Catalunya Interclubs infantil disputat aquest cap de setmana a Reus. El conjunt santcugatenc ha sumat 360 cops, trenta menys que el segon classificat, el Golf Barcelona. Nagore Martínez, Adriana Garcia, Carlota Carmona i Nicolás García integren el conjunt de la nostra ciutat.

A la jornada de dissabte es va jugar la modalitat de fourball, on la parella formada per Nagore Martínez i Adriana García va ser la que menys cops va donar, amb un total de 63 cops. En la prova individual de diumenge, la parella va empatar amb el mínim de cops de la jornada (70) i en total l'equip va fer un total de 217 cops.

El Club de golf Sant Cugat va presentar un segon equip que va assolir la sisena plaça de la classificació. En la jornada de dissabte, la parella formada per Alejandro Barrado i Jordi Vila, va ser el segon equip amb menys cops (72). Únicament superats per les seves companyes del primer equip.

A la jornada de dissabte, en la modalitat fourball, Golf Sant Cugat 1 ja va mostrar la seva clara candidatura al títol en ser el millor en la suma dels dos equips en joc, amb 143 cops, destacant el 63 de la parella Nagore Martínez-Adriana Garcia Terol.

I aquest domini a la jornada inicial el van tornar a confirmar aquest diumenge on estaven en joc tres targetes individuals de les quatre que sumaven per equips. I Golf Sant Cugat, amb el seu parell de jugadores tan destacades, no van trobar a faltar l'absència d'una dels seus components, Carlota Carmona, que no la va poder disputar.

Nagore Martínez i Adriana García Terol, amb 70 cops cadascuna, unit al 77 de Nicolás García, els va portar a dominar amb autoritat la jornada d'individuals, amb 217 cops i sumar una clara victòria al total de les dues jornades, amb 360 per a l'equip comandat per Ivó Giner.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.