Ivó Giner afronta una nova edició de l'Escola per recuperar la targeta europea

Golf

Publicat el 8/nov/05 per Imma Torres

El golfista santcugatenc Ivó Giner disputa el torneig de l'Escola on intentarà recuperar la targeta del circuit europeu. La competició comença aquest dijous a Sant Roque, Cadis, i hi seran presents 140 golfistes que lluitaran per 30 places. L'altre santcugatenc, Fernando Roca, no podrà participar-hi, ja que no ha aconseguit la classificació.

Ivó Giner encara amb molt d'optimisme aquesta competició, per la qual no s'ha classificat el santcugatenc Fernando Roca. La competició comença aquest dijous i s'allargarà fins dimarts de la setmana que ve. Un campionat de 6 dies que servirà per decidir quins 30 golfistes recuperen la targeta del circuit europeu. Giner vaticina un gran nivell entre els participants.

Ivó Giner

La batalla serà dura perquè hi ha un nivell molt alt

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els golfistes han hagut de passar diverses preseleccions per arribar a aquesta competició. El golfista santcugatenc està en un bon moment de forma i afirma que el seu objectiu és classificar-se entre els 30 primers.

Ivó Giner

El meu objectiu és estar entre els 30 primers

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Així doncs, s'haurà d'esperar fins dimarts que ve per saber si el golfista santcugatenc recupera la targeta del circuit europeu.