Ivó Giner participa a la festa final de temporada del golf espanyol

Golf

Publicat el 7/des/06 per Albert Ferran

El golfista Ivó Giner participa des d'avui al torneig Quatre Tours Aeroport de Castelló, competició que posa punt i final a la temporada del circuit espanyol. En aquest torneig s'enfronten quatre equips que representen cada un dels quatre tours anuals que es juguen als camp espanyols. Giner formarà part de l'equip 'Challenge Tour'.

Com ja és habitual per aquestes dates, el torneig Quatre Tours Aeroport de Castelló posa punt i final a la temporada golfista. En aquesta competició s'enfronten 4 equips de 8 golfistes. Cada un dels conjunts representa un dels Tours que es disputen al llarg de l'any als camps espanyols. Així doncs, els equips són el del "Tour Europeu", el conjunt del "Challenge Tour", el del "Peugeot Tour" i finalment el del "Sènior Tour". La competició tindrà representació santcugatenca, amb la figura d'Ivó Giner. El golfista serà un dels vuit jugadors que forma part de l'equip del "Challenge Tour".

El Quatre Tours Aeroport de Castelló ha començat aquest matí i s'allargarà fins dissabte. Les dues primeres jornades es disputen per parelles: avui amb la modalitat "Greensome" i demà competiran en "Millor Bola". Dissabte es clourà el torneig amb la participació individual.