Ignacio Feliu, 2n a la prova inaugual del Circuit Català

Golf

Publicat el 20/feb/07 per Albert Ferran

El golfista Ignacio Feliu finalitza en segona posició a la primera prova del Circuit Català de Professionals 2007. Feliu va quedar a només un cop del guanyador. De la resta de representació santcugatenca, destaquen la quarta posició de Manel Pérez, del golf Sant Joan, i el setè lloc de Fernando Roca.

Un sol cop va separar a Ignacio Feliu de guanyar la primera prova del Circuit Català de Professionals disputada al Club Golf Terramar (Sitges). El golfista va fer un molt bon recorregut i va presentar una targeta de 67 impactes, a només un del jugador local Felipe Garcia.

La participació santcugatenca en aquesta competició va ser molt elevada i, a part del bon resultat d'Ignacio Feliu, també destaca el quart lloc de Manel Pérez, del golf Sant Joan, que va acumular 68 cops; la setena posició de Fernando Roca, autor de 70 impactes; o el novè lloc de Txomin Hospital, que va finalitzar amb un 72. Més discreta va ser l'actuació d'Agustín Domingo, 26è, o Jesús Chaves, 33è.