Objectiu: Europa

Golf

Publicat el 22/oct/08 per Mercè Montcusí

El santcugatenc Ivo Giner no ha aconseguit passar el tall al campionat de golf puntuable pel circuit Challenge disputat a Itàlia el cap de setmana. Ara li espera la fase prèvia per accedir al torneig Escola, que li ha de permetre classificar-se per disputar el circuit europeu.

Del 5 al 8 de novembre, a Costa Ballena (Jeréz), el santcugatenc intentarà aconseguir una plaça per disputar el torneig Escola que ha de servir de pont pel seu gran objectiu: la targeta del circuit europeu. Aquest circuit europeu seria assimilable a la Champions del futbol per la qual cosa l'escola de classificació és un torneig excepcional que durarà sis dies, en comptes de quatre, i que tindrà lloc al PGA de Caldes de Malavella a meitats de novembre. Ivo Giner, és sincer amb els seus resultats fins el moment.

Ivo Giner

Estic treballant molt bé perquè es reflecteixi en els resultats, que ara mateix no es veuen.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Des que va tornar d'una lesió que l'ha tingut apartat dels camps de golf uns 15 mesos, Giner està treballant per aconseguir el màxim nivell i intentar aconseguir la classificació per disputar el circuit europeu a partir del gener de 2009.