El recorregut del Golf Sant Cugat, canviarà

Golf

Publicat el 29/gen/09 per Joan Garcia / Mireia Puente

El gerent del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, assegura a Cugat.cat que el recorregut del camp s'haurà de canviar totalment degut a la caiguda de nombrosos arbres amb motiu del temporal. Segons Monzó, la instal·lació s'obrirà d'aquí a tres setmanes. Mentrestant, els socis poden anar a jugar a d'altres camps amb un cost reduït.

Arbres caiguts, els carrers del camp plens de branques i els greens tapats per la brossa. En definitiva, un panorama desolador pel camp més antic de l'estat espanyol. El Club de Golf Sant Cugat viu les hores més tristes de la seva història amb la instal·lació tancada i amb els jardiners treballant a ple rendiment perquè tot torni a funcionar. La previsió, segons el gerent del club, Joan Monzó, és de tres setmanes per recuperar la normalitat.


Joan Monzó

Creiem que en tres setmanes podrem obrir el parcialment el recorregut.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El que ja no tornarà a ser el mateix és el disseny del camp i el recorregut que s'haurà de modificar totalment per les destrosses ocasionades pel fort vent. De moment, els socis poden anar a d'altres clubs i jugar amb un preu més econòmic. Així ho explica Monzó.


Joan Monzó

Com a camp més antic de Catalunya tots els camps ens estimen molt, i han ofert places de correspondència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Club de Golf Sant Cugat amb més de cent anys d'història espera recuperar la normalitat el més aviat possible.