Actuació discreta de Giner i Roca al Campionat de Madrid

Giner ha acabat set sobre par

Golf

Publicat el 12/set/10 per Pedro Miserachs

Els golfistes santcugatencs Fernando Roca i Ivó Giner finalitzen en 26a i 37a posició en el Campionat de Madrid després de firmar una targeta final de 287 i 291 cops. Tots dos han perdut posicions en la darrera jornada en un campionat en el que s'ha imposat per tercera vegada consecutiva el madrileny Álvaro Salto.

Fernando Roca ha finalitzat amb un més tres sobre par, mentre que Ivó Giner ha fet set sobre par final. Una actuació qualificada de manera diferent per cadascun dels golfistes.

Per Fernando Roca, el seu paper en el Campionat de Madrid ha estat condicionat pel baix nombre de tornejos que ha disputat aquesta temporada.

Fernando Roca

He comès errors de falta de rodatge. Aquest any amb la crisi es veu a la gent falta de tornejos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









D'altra banda, Ivó Giner no està gens content amb el seu treball, tot i que creu que en els propers torneigs té marge de millora.

Ivó Giner

No vaig fer bons cops i no he tingut un bon torneig. Però les sensacions no són dolentes i ja tinc posada la mirada en els propers torneigs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La propera cita per Ivó Giner serà la primera fase del Circuit Europeu que es disputa la propera setmana a Milà, mentre que Fernando Roca disputarà el Campionat d'Espanya a principis d'octubre a Múrcia.