A 12 cops del líder

Imatge d'arxiu de Pablo Larrazábal

Golf

Publicat el 30/oct/10 per Mireia Puente

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal finalitza la tercera jornada de l'Andalusia Valderrama Masters en 76 cops, cinc sobre el par del camp. Amb el resultat d'aquest dissabte i el de les dues jornades anteriors, Larrazábal suma 219 cops, sis sobre el par del camp. El líder del campionat és el nord-irlandès Graeme McDowell amb un total de 207 cops.

Larrazábal va començar el campionat molt fort completant els 18 forats amb una targeta impecable de 66 cops, fet que el va situar líder. En la segona jornada, el golfista va caure de les primeres posicions de la taula classificatòria en recórrer el camp en 77 cops. Tot i que l'objectiu per la jornada d'aquest dissabte era reenganxar-se a la zona capdavantera de la classificació, el golfista resident a Sant Cugat no ha pogut superar gaire les seves xifres, completant els 18 forats del golf andalús amb un total de 76 cops.

L'Andalusia Valderrama Masters finalitza aquest diumenge. Larazabál te encara una oportunitat per acabar el campionat a la zona alta de la taula.