Enrique Hèvia i Mario Pérez Calvo, candidats a la presidència del Club de Golf Sant Cugat

Enrique Hevia i Mario Pérez Calvo són els dos candidats a la presidència del Club de Golf de Sant Cugat

Golf

Publicat el 28/abr/11 per Jordi Foix

Enrique Hevia i Mario Pérez Calvo són els dos candidats a la presidència del Club de Golf Sant Cugat. Les eleccions se celebraran el dissabte 7 de maig al club de golf. El mateix dia es donarà a conèixer el nou president pels pròxims set anys.

Finalment només hi haurà dues candidatures a la presidència del Club de Golf Sant Cugat. Enrique Hevia i Mario Pérez Calvo buscaran convertir-se en el nou president del club durant els propers set anys. Les eleccions tindran lloc el dissabte 7 de maig, dia que hi haurà torneig i que, per tant, s'espera la presència de la majoria de socis. La jornada electoral anirà de les nou del matí a les vuit de la nit. El gerent del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, explica en que consistirà el programa electoral.

Joan Monzó

La junta electoral ha proclamat dues candidatures, la d'Enrique Hevia i la de Mario Pérez Calvo. Les eleccions seran el dia 7 de maig.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Finalment, l'actual president, Francisco Cailà, no presentarà una candidatura continuïsta. Tampoc presentarà candidatura el grup d'oposició Elefant Verd.