Larrazábal acaba desč a l'Obert de Dubai

Pablo Larrazábal

Golf

Publicat el 11/des/11 per Ŕlex Fŕbrega

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal acaba a desena posició a l'Obert de Dubai que s'ha disputat des de dijous fins diumenge a l'emirat ŕrab. Larrazábal ha fet 69 cops en l'última jornada i ha recuperat quatre posicions fins acabar en el top ten.

Larrazábal ha quedat desč en la Final del Circuit Europeu que ha guanyat l'andalús Alvaro Quirós. El golfista resident a Sant Cugat ha disputat una última jornada en quč ha signat la segona millor actuació personal dels quatre dies. En la jornada inaugural, Larrazábal va fer 71 cops, en el segon va signar la seva millor targeta amb 68. El tercer dia del torneig va fer una discreta actuació amb 70 cops i diumenge, els 69 cops l'han permčs acabar en una meritňria desena posició.