El Peugeot Tour Alps de Barcelona s'inicia al Golf de Sant Cugat amb set representants locals

Imatge de Pablo Larrazábal

Golf

Publicat el 19/abr/12 per Jordi Foix

La 14a edició del Peugeot Tour Alps de Barcelona, que es disputarà la setmana que ve al Golf de Sant Cugat, comptarà amb els golfistes santcugatencs Agustí Domingo, Ivó Giner, Pablo Larrazábal, Àlex Larrazábal, Txomin Hospital, Nacho Feliu i Fernando Roca. A més, el torneig comptarà amb professionals com Jordi García del Moral o el suec Mikael Lundberg. Destaca també la participació, com a convidat, de l'amateur Javier Ballesteros, fill de Severiano Ballesteros.

El calendari del Peugeot Tour ha volgut que el Golf de Sant Cugat doni el tret de sortida en aquesta competició. A més, aquesta 14a edició presenta un bon cartell en quant a nivell de golf. A part dels set santcugatencs, també hi participarà el suec Mikael Lundberg, guanyador de dos tornejos de l'European Tour. També hi seran Borja Etchart, Pedro Oriol, Raúl Quirós, Álvaro Velasco, Eduardo de la Riba, número 1 del Peugeot Tour 2011 o Javier Colomo entre d'altres. En total, 138 golfistes, 69 del Peugeot Tour i 69 del Alps Tour.

Pel que fa als santcugatencs, Larrazábal i Domingo, tots dos al Tour Europeu, es perfilen com els dos jugadors locals amb més opcions. Tot i això, Ivó Giner, arriba en un bon moment de forma després de fer dues cinquenes posicions a França. També s'haurà de tenir en compte al veterà Txomin Hospital, guanyador del Sènior Tour.

El golfista santcugatenc, Ivó Giner, creu que serà difícil pel nivell que hi haurà però no descarta arribar a l'últim dia amb opcions d'endur-se el torneig.

Ivó Giner

Hi haurà molt nivell però si jugo com des de fa unes setmanes tindré ocpions. Serà difícil però vaig amb moltes ganes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






De la seva banda, Agustí Domingo, espera fer un bon paper tot i que té la mirada posada a l'Open d'Espanya.

Agustí Domingo

Me'l prenc com a preparació per a l'Open d'Espanya. Vull agafar sensacions i a veure si surt bé però l'important és l'Open.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Aquesta 14a edició també tindrà un punt emotiu, i és que, hi participarà l'amateur Javier Ballesteros, fill de Severiano Ballesteros, que disputarà el seu primer torneig amb professionals, igual que va fer el seu pare a Sant Cugat l'any 1974. Dilluns es disputarà la fase prèvia, dimarts serà jornada de pràctiques. Dimecres es disputarà el ja tradicional Pro-Am i de dijous a dissabte tindrà lloc la competició. Diumenge hi haurà el Pro-Am Peugeot Tour Alps de Barcelona.