L'infantil del Golf Can Sant Joan tanca una campanya històrica

Equip infantil del Golf Can Sant Joan/ Font: Catgolf.com

Golf

Publicat el 14/nov/12 per Joan Garcia

L'equip infantil del Club de Golf Can Sant Joan ha tancat la temporada guanyant el Campionat de Catalunya. L'equip santcugatenc suma aquest títol al subcampionat estatal. El director de l'escola, Juan Miguel Hurtado, valora la temporada com a molt exitosa i aposta per Paz Marfa com a futura golfista professional.

El golf santcugatenc té un bon planter. Una clara mostra és l'infantil del Can Sant Joan, que ha guanyat el Català amb molta autoritat. El conjunt santcugatenc ha sumat 544 cops, 11 menys que el segon classificat, el Prat. Un conjunt que té un gran present i futur segons el director de l'escola, Juan Miguel Hurtado.

Juan Miguel Hurtado

L'equip ha fet una gran temporada. El problema és que l'any vinent passaran a cadet i la categoria perdrà nivell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El conjunt santcugatenc està format per Eduard Rousaud, Maria Piñeiro, Jordi Torrecilla, Carlos Vargas, Natalia Roca, Manel Beltrán i Paz Marfa. Marfa és la jugadora més destacada de l'equip després d'assolir el subcampionat català i estatal. Juan Miguel Hurtado destaca que Marfa té moltes possibilitats de convertir-se en professional.

Juan Miguel Hurtado

Amb 13 anys poden passar moltes coses, però crec que Paz Marfa pot arribar a ser golfista professional.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot l'equip infantil competirà a partir de l'any vinent a la categoria cadet on tindrà el difíccil repte d'igualar la campanya actual.