El PHC Sant Cugat apel·la el pav 2 de la Rambla del Celler per sumar el primer triomf del curs davant el Mataró

Les santcugatenques han de mantenir la intensitat per sumar el primer triomf

Hoquei

Publicat el 29/oct/16 per Albert Diumenjó

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení cerca els primers tres punts de la temporada davant el Mataró a la tercera jornada de l'Ok Lliga. Les de Jaume Oms, que volen fer del pav 2 de la Rambla del Celler un fortí per certificar la permanència, veuen en el matx d'aquest diumenge (13h.) una bona oportunitatz per sumar la primera victòria davant un rival directe. El Mataró, com les santcugatenques, encara no ha guanyat cap partit.

nbSi bé és cert que el nivell de joc del PHC Sant Cugat en aquest inici de lliga ha estat a l'alçada de la categoria, els resultats no han acompanyat. Les derrotes ajustades davant el Manlleu, a casa, i a domicili davant el Cerdanyola conflueixen en un mateix motiu, la falta d'intensitat en el tram final de partit. Ara bé, si les santcugatenques mantenen un ritme intens durant els 40 minuts els resultats arribaran, segons apunta el tècnic vermell-i-negre, Jaume Oms.

Pel que fa al rival d'aquesta jornada, el Mataró, arriba a Sant Cugat amb una dinàmica similar a les locals i encara no coneix la victòria. Les mataronines, que tenen la joventut i un ràpid contracop com a armes principals, volen assaltar la pista vermell-i-negre per endur-se els tres punts cap a casa. Oms analitza les virtuts del rival i comenta la clau per tal d'emportar-se el triomf.

Jaume Oms

Un equip molt jove, que corre molt i té un bon contraatac. La clau serà mantenir la intensitat els 40 minuts

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Jaume Oms compta amb tots els efectius de cara al matx de diumenge.