El masculí del Junior, en estat de gràcia, no vol badar aquest diumenge a casa contra el cuer

Ferran Saborit, jugador del Junior / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 4/nov/17 per Oriol Petit

El masculí del Junior d'hoquei herba rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia el cuer, la RS Tenis, en una oportunitat d'or per ampliar la bona ratxa de resultats de les últimes jornades. Els santcugatencs han superat amb nota el 'tourmalet' contra els grans de la Divisió d'Honor i ara no poden badar contra un rival inferior que només ha sumat un punt en sis jornades.

Tot i començar la lliga amb una sorprenent derrota contra el CD Terrassa, el Junior masculí està demostrant definitivament que vol plantar cara als dominadors de l'hoquei herba estatal i en els últims partits s'ha desfet de l'actual campió, l'Atlètic Terrassa, i del Polo, i ha rescatat un empat valuós del camp de l'Egara.

Després d'aquesta injecció d'optimisme a base de joc i resultats, ara l'equip de Roger Pallarols està obligat a no aixecar el peu de l'accelerador i complir les expectatives davant la RS Tenis, un conjunt càntabre que encara no ha guanyat cap partit i només ha aconseguit un empat contra el penúltim classificat.