El Junior i l'Egara empaten en un bon partit dels santcugatencs frustrat pel recital de Quico Cortès sota pals

Oriol Malgosa disputa una pilota

Hoquei

Publicat el 22/abr/18 per Oriol Petit

El masculí del Junior d'hoquei herba ha sumat un empat de mèrit (1-1) amb l'Egara, en un partit ajustat en què els santcugatencs han gaudit de més oportunitats però s'han topat amb un immens Quico Cortès a la porteria rival. Els santcugatencs culminen el 'Tourmalet' de tres partits sense cap derrota i s'asseguren ser caps de sèrie en el play-off pel títol. Quan només queden tres partits per tancar la fase regular de la Divisió d'Honor, es manté el frec a frec a la part alta de la taula, amb el Junior tercer i l'Egara quart empatats amb 31 punts, els mateixos que el segon, un Club de Campo que ha perdut al camp del Barça.

El Junior ha començat millor el matx que l'Egara, molt intens en la pressió i voraç en atac. El primer quart ha estat un intercanvi de penals córner, amb quatre pels santcugatencs i dos pels visitants, tot i que el gran paper dels dos porters, Cesc Mata i Quico Cortès, ha evitat que es mogués el marcador.

Al segon quart el Junior ha mantingut la pressió alta però ha estat un punt menys precís amb pilota i la millor ocasió ha estat per l'Egara, amb un altre penal córner rebutjat per Cesc Mata.

A la segona meitat, els dos conjunts han fet un pas endavant i han buscat la porteria rival amb més verticalitat, i novament Quico Cortès ha tornat a frustrar els intents del Junior en dos penals córner. Els dos gols han arribat finalment a l'últim quart. Sergi Enrique ha fet l'un a zero convertint un stroke rigorós, però l'Egara s'ha abocat a l'atac i ha aconseguit l'empat per mitjà de Marc Recasens en un penal córner.

El tècnic, Roger Pallarols, ha acabat satisfet amb el joc de l'equip i creu que han merescut el triomf, però lamenta la manca d'efectivitat.

Roger Pallarols

Hem sigut superiors però cadascú juga les seves cartes. Ells han tingut efectivitat en els penals, i el Quico Cortès ha demostrat perquè és el millor porter del món. Hem tingut ocasions claríssimes i tot l'any estem arrossegant la manca d'efectivitat a l'àrea, però estic content perquè hem fet un altre cop sobre la taula presentant la nostra candidatura.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten el camp del Tenis, que lluita per assegurar la permanència.