Beto Borregán renova amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat

L'entrenador continuarà al capdavant del sènior femení per tercera temporada consecutiva

Beto Borregán durant un partit a Ok Lliga / Foto: Cugat Mèdia

Hoquei

Publicat el 21/mai/20 per Pau Vázquez

Beto Borregán continuarà al capdavant del sènior femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat la temporada que ve. El club vermell-i-negre ha anunciat la renovació del tècnic, que dirigirà l'equip per tercera temporada consecutiva després d'assolir la permanència a l'Ok Lliga després que la Federació Espanyola de Patinatge posés el punt final a totes les competicions a causa de la crisi del coronavirus.

Borregán ha destacat que l'equip ha donat passes endavant cada any i que aquesta tercera temporada continuarà sent competitiu, tot i les baixes de Carolina Herrera i Maria Rosa Tamburini. El tècnic vermell-i-negre vol que l'equip continuï evolucionat i consolidar el projecte que va començar fa tres anys amb una plantilla molt jove.

L'entrenador del conjunt santcugatenc també ha anunciat que Tamburini s'incorporarà a l'equip tècnic com a segona entrenadora. 'És una llegenda que ha estat 25 anys al club i una pionera d'aquest esport. És una persona que m'ajudarà moltíssim. És un luxe tenir-la al costat', ha explicat Borregán.


DECLARACIONS

Beto Borregán

Cada temporada intentem donar un passet cap endavant. Que continuï evolucionant el projecte, fent passes endavant, perquè això no acaba aquí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio