Debut històric del Patí Hoquei femení a la Copa de la Reina aquest dijous

Les santcugatenques afronten els quarts de final davant el Voltregà a dos quarts d'onze del matí

Imatge del partit entre el Patí Hoquei i el Voltregà / Foto: Cugat Mèdia

Hoquei

Publicat el 9/jun/21 per Joan Garcia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta el debut històric als quarts de final de la Copa de la Reina aquest dijous a les 10. 30 h davant el Voltregà. El conjunt santcugatenc afronta la seva primera participació en la competició del ko. Les de Beto Borregán volen fer història i accedir a les semifinals. Els dos enfrontaments d'aquesta temporada han estat molt igualats amb un triomf per a cada equip.

Galícia acull la Copa de la Reina amb la participació del Patí Hoquei que s'estrena a la competició. Les vermell-i-negres han assolit bitllet per participar després de quedar entre els quatre primers classificats a la lliga regular.

El conjunt santcugatenc s'enfrontarà amb un Voltregà a qui ja va guanyar (3-2) a la primera volta de la lliga, però amb qui va perdre a la tornada (4-3) a la pista de les de Sant Hipòlit. Un enfrontament molt igualat i amb una plaça en joc a les semifinals.

Una de les jugadores que ja ha guanyat una Copa de la Reina és Alba Ambròs amb el Vilanova fa tres anys. Ambròs ressalta que l'equip està plenament preparat per guanyar la competició i que lluitaran per accedir a semifinals.

El guanyador d'aquesta semifinal s'enfrontarà amb el vencedor del Manlleu- Telecable.





DECLARACIONS

Alba Ambròs

Volem aixecar la Copa i tot és possible. Lluitarem aquest primer partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio