El Junior femení cerca la vuitena final de lliga, però abans haurà de superar el Polo

Les blau-i-negres s'enfronten amb les barcelonines aquest dissabte a les 13 h a les semifinals a Terrassa

El Junior cerca una nova final / Foto: Cugat Mèdia

Hoquei

Publicat el 8/jun/23 per Joan Garcia

El Junior femení afronta les semifinals pel títol de lliga aquest dissabte a les 13 h davant el Polo a l'estadi federatiu de Terrassa. Els dos equips cerquen la final en un duel que es preveu molt igualat entre santcugatenques, segones de la lliga regular, i barcelonines, terceres. El Polo és el botxí d'aquesta temporada després de guanyar el Campionat de Catalunya davant les santcugatenques i assolir un empat i un triomf durant la lliga regular. L'altra semifinal enfronta el Club de Campo, primer classificat i vigent campió, davant l'Egara, quart classificat.

Els números que presenten els dos equips aquesta temporada són força similars. El Junior ha sumat 51 punts a la lliga amb 15 triomfs, 3 empats i 4 desfetes mentre que el Polo ha assolit 48 punts amb un bagatge de 16 triomfs, 3 empats i 3 derrotes.

El primer precedent de la temporada entre tots dos conjunts va ser a la final del Campionat de Catalunya on les barcelonines van aixecar el títol després de superar al conjunt santcugatenc.

A la lliga regular, triomf barceloní (3-1) a camp barceloní i empat (1-1) a camp santcugatenc. El tècnic del Junior, Guille Carnicer, ressalta que el partit es preveu molt igualat i que "haurem d'estar molt atents als possibles canvis tàctics que puguin preparar".




DECLARACIONS

Guille Carnicer

Serà un partit molt igualat on hem d'estar atents als possibles canvis tàctics que puguin preparar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio