Les noies del Júnior femení, sotscampiones d'Espanya

Hoquei sala

Publicat el 20/feb/07 per Victor Sancho

Les jugadores del Júnior juvenil d'hoquei sala han aconseguit la segona posició en el campionat estatal després de perdre en la final contra l'Athlètic Terrassa per 4 gols a 1. Les noies entrenades per Ferran Pijoan han acabat així un campionat molt meritori amb aquesta medalla de plata.

Les noies del Júnior juvenil d'hoquei sala han acabat el campionat d'Espanya en segona posició. Després d'un campionat molt bo, s'han trobat a la final amb un Athlètic de Terrassa que ha sabut aprofitar les seves ocasions per vèncer a les noies de Ferran Pijoan per 4 gols a 1. Les santcugatenques no han culminat cap de les accions d'atac de les que han disposat, tot al contrari que les terrassenques.
Al final de la primera part les jugadores blau-i-negres ja perdien per 2 gols a zero, i han aprofitat només un dels penals que han llençat. Això, i tres errades en defensa han estat suficients per condemnar a la derrota les jugadores santcugatenques. Una derrota que es podria considerar injusta pel que s'ha vist durant el matx, però totalment merescuda en qüestió d'efectivitat. Tot i això, el balanç del campionat és positiu, ja que tornar amb un segon lloc d'un estatal no és poca cosa.