El Junior masculí demostra que és un equip a tenir en compte


  • Comparteix:

Gran primera volta del Junior masculí a Divisió d'Honor

Gran primera volta del Junior masculí a Divisió d'Honor

El Junior masculí d'hoquei herba finalitza la primera volta, en el seu retorn a la Divisió d'Honor, en cinquena posició només per darrere dels quatre equips favorits al títol. Els blau-i-negres han pagat el peatge a la nova categoria i només van sumar un punt en tres partits, però una dinàmica de tres victòries consecutives i els triomfs davant els rivals directes han portat l'equip de Fede González a ser el primer classificat de la classe mitja.

El Junior ha tornat a la màxima divisió estatal per la porta gran. Darrere de Club de Campo, Polo, Atlètic Terrassa i Egara, conjunts que només han perdut punts entre ells, apareix l'equip santcugatenc en una meritòria cinquena plaça. Precisament davant el líder va ser l'estrena dels blau-i-negres caient golejats a casa. El primer partit a domicili el tenien gairebé guanyat davant el Pozuelo, però una remuntada sorprenent els va deixar amb la mel als llavis i van sumar només un punt, fent-se encara més perjudicial l'empat en caure 5 a 0 a la tercera jornada al camp del Polo. Tot i tenir un punt en tres jornades, el tècnic del Junior, Fede González, confiava en el seu equip i pronosticava que no patirien per la permanència i creia que la seva posició seria la part mija alta de la taula. Les tres victòries consecutives posteriors li donaven la raó, i des d'aleshores els santcugatencs han guanyat tots els partits menys amb l'Atlètic Terrassa i l'Egara, aquest últim sense patir una golejada i aconseguint plantar cara.

El tècnic del Junior, Fede González, posa un nou al seu equip després d'aquesta primera volta, però es mostra ambiciós de cara al futur pensant que poden plantar cara als equips més forts.

Fede González

Un nou. Hem estat molt bé, però potser hem de madurar davant els equips grans i ser ambiciosos per voler més i intentar guanyar-los.


El balanç del Junior en aquesta primera volta és de sis victòries, un empat i quatre derrotes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.