El Patí Hoquei buscarà derrotar el líder en el primer partit de Zanón a casa


  • Comparteix:

Pablo Aguarón en una acció de partit contra el Manlleu

Pablo Aguarón en una acció de partit contra el Manlleu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest dissabte a dos quarts de nou de la nit la visita del líder de la Primera Divisió, el Club Patí Vilafranca. Els santcugatencs, que des de fa una setmana estan a les ordres d'Albert Zanón, acumulen sis jornades sense guanyar i tenen davant a un CP Vilafranca que la setmana passada va patir una derrota a casa contra l'Alcobendas.

Els santcugatencs estan nou punts per sota de la part alta de la taula, que comandada pel CP Vilafranca amb 26 punts, acumula quatre equips separats per només un punt. Els vilafranquins comparteixen lideratge amb el Cerceda i per darrere, Alcobendas i Mataró estan tercer i quart.

La distància amb els llocs d'ascens és considerable per als vermell-i-negres tot i que encara recuperable. Una victòria davant els de l'Alt Penedès serviria per donar empenta a la nova etapa d'Albert Zanón i retallar distàncies amb un dels rivals de la part alta de la taula. A l'anada els vilafranquins van guanyar per la mínima (4-3) a l'equip entrenat aleshores per Jordi Raga, en un matx molt intens i quan els santcugatencs estaven en el seu millor moment de la temporada.

Ara les coses han canviat i tot i la mala ratxa, sembla que l'equip va començar la seva recuperació amb l'empat a una pista complicada com és la del Manlleu, com comenta el seu tècnic, Albert Zanón.

Albert Zanón

El matx és complicat com demostra la classificació, tot i que ells vénen d'una derrota. Crec que l'empat a Manlleu és de mèrit tenint en compte el nostre calendari.


Aquest dissabte a partir de dos quarts de nou del vespre, santcugatencs i vilafranquins juguen al pav 2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.