Cap jugadora del Junior a la seleccció d'hoquei que disputarà el Campionat d'Europa de Sala

Imatge arxiu

Hoquei sala

Publicat el 30/des/11 per Arantxa Fernández

La selecció espanyola absoluta d'hoquei sala queda sense representació santcugatenca pels compromisos que les jugadores del Junior femení tenen amb la selecció d'hoquei herba. Les blau-i-negres estan preparant el preolímpic que es disputarà el març.

Els compromisos que les jugadores del Junior tenen amb la selecció d'hoquei herba han fet que no puguin participar en el Campionat Europeu de sala que es disputa a mitjans de gener. Les santcugatenques Maria Romagosa, Júlia Menéndez i Andrea Puig es troben immerses en la preparació del preolímpic que es jugarà al març. El seleccionador d'hoquei sala, Ángel Laso, reconeix que la manca de la presència de jugadores del Junior a l'equip es deu a la incompatibilitat de disputar les dues competicions.

Angel Laso

Les jugadores estan preparant el preolímpic fet que coincideix amb l'europeu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La situació sol ser habitual quan l'activitat esportiva és frenètica. Les jugadores han de decidir quina competició volen jugar. Casos com el de Júlia Menéndez és clar. La jugadora mai ha competit en sala perquè sempre ha estat en la selecció d'herba. Laso reconeix que Maria Romagosa estava a la llista de les convocades perquè havia estat descartada per jugar el preolímpic. Però una baixa per lesió de la jugadora del CD Terrassa, Sílvia Muñoz, va fer que Romagosa pogués estar entre les seleccionades en herba.

No és la primera vegada que es produeix l'absència de jugadores del Junior en la selecció de sala. El motiu sempre ha estat el mateix, no poder compaginar les dues competicions per part de les jugadores.