L'Atlètic Terrassa deixa sense semifinals de l'estatal de sala a l'infantil femení del Junior

Hoquei sala

Publicat el 4/mai/12 per Jordi Foix

L'infantil femení del Junior cau (4-1) davant l'Atlètic Terrassa en la quarta jornada del grup B de la fase final del Campionat d'Espanya d'hoquei sala. Tot i el resultat, les blau-i-negres han jugat un gran partit davant el que, segons el seu entrenador, Guillermo Carnicer, és el millor equip de la competició. Ara les santcugatenques s'enfrontaran al Valdeluz aquest dissabte, i en cas de guanyar lluitaran per a la cinquena i sisena posició.

S'esfuma la possibilitat d'accedir a les semifinals del Campionat d'Espanya per al Junior, que ha jugat un gran partit davant l'Atlètic Terrassa, líder del grup. Les santcugatenques han jugat de tu a tu contra les egarenques tot i que han marxat al descans amb el marcador de 2 a 1 per a les grogues. A la segona part però, quan més dominava el Junior, dos contraatacs de l'Atlètic Terrassa han suposat dos gols més que sentenciaven el partit i deixaven a les santcugatenques sense opcions per ser a les semifinals.

Tot i això, el tècnic del Junior, Guillermo Carnicer, es mostra satisfet amb les seves jugadores, que en tot moment han estat competitives.

Guillermo Carnicer

El millor partit de l'any. Matx molt igualat. A la segona part no han acabat de sortir les coses i en dos contraatacss ens han sentenciat. Hem fet que l'Atlètic ho donés tot.

Ara, les blau-i-negres s'enfrontaran dissabte a les onze del matí al Valdeluz en la cinquena jornada de la fase final del Campionat d'Espanya. Les santcugatenques es jugaran amb les madrilenyes classificar-se per jugar per al cinquè i sisè lloc.