Povedano i el seu equip 3rs a les 24h de motociclisme de Montmeló

Motor

Publicat el 18/jul/06 per Laia Tudel

El pilot santcugatenc, Lluís Povedano, assoleix una tercera posició a les 24hores de motociclisme de Montmeló. Enguany era la tercera edició que Povedano participava a la prova i sempre amb el mateix equip, l'IES Castellarnau. D'altra banda, l'equip que presentava Guim Roda, +Competició, va trencar la seva moto i no va poder acabar la prova de Superbikes.

Les 24 hores de motociclisme de Montmeló és la prova de resistència de motor per excel·lència a Catalunya. Enguany era l'onzena edició i un total de 70 equips van competir durant tot un dia sense parar. El pilot santcugatenc, Lluís Povedano va tornar a participar per tercera vegada amb l'equip que ell és fundador, L'IES Castellarnau. Povedano està content amb la feina de les 40 persones del seu equip, perquè es va veure reflectit el treball de tot un any.
Escoltem Povedano.

Povedano

L'equip ha funcionat com un rellotge, tots hem rendit per sobre del 100%

I precisament fruit d'aquesta bona actuació, l'equip de Povedano va aconseguir la tercera posició, després de córrer 24 hores. Tot i que, el pilot santcugatenc, reconeix que aquest tercer lloc aconseguit és una mica estrany. Sentim com ho explica Povedano.

Povedano

És un tercer lloc una mica estrany, vam entrar quarts però van penalitzar la moto del tercer

D'altra banda, l'equip que presentava el pilot santcugatenc Guim Roda, va mantenir una quarta posició durant tota la cursa a la categoria de Superbikes; però cap a les 4 de la matinada se'ls va trencar la moto i van haver de retirar-se. Tot just portaven 360 voltes.